Showroom

Showroom 2024-03-26T12:29:25+00:00
De showroom van RoKo bestaat uit twee verdiepingen, met een totale oppervlakte van bijna 3500 m². Bij de showroom is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Kortingen
Doordat RoKo altijd grote partijen inkoopt, kunnen hier kortingen tot maar liefst 70% worden aangeboden! Omdat RoKo  regelmatig het assortiment vernieuwd, kunnen er op verschillende producten uit de showroom aantrekkelijke kortingen worden gegeven.

Begane grond

De benedenverdieping van het pand is verhuurd aan diverse zelfstandige ondernemers.

Het Slaaphuys, deze bekende beddenspecialist, voorheen gevestigd op het Kleine Noord in Hoorn,met Ramon Braas als

eigenaar heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsbedden waarbij service en klant tevredenheid voorop staat.

Keukenfavoriet en Vloerfavoriet met als eigenaar Eric van Dorp verkoopt keukens en vloeren. Keukens van duitse top kwaliteit

met een concurrerende prijstelling.

Nuance kasten en deuren,voorheen gevestigd naast de Karwei bouwmarkt in Hoorn, met Wilco Koning als bekend aanspreekpunt.

Onder andere inbouwkasten en meubelen op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen.

.

Bovenverdieping

 
Op de bovenverdieping heeft ROKO het ruime assortiment op het gebied van verwarming, sanitair gepresenteerd.

Sanitair
Het sanitairgedeelte bestaat hoofdzakelijk uit A-merken zoals Sphink, Villeroy&Boch, Sanijura, Grohe, Detremmerie, Hansa en Burgbad. De producten zijn hier gepresenteerd in diverse badkameropstellingen. RoKo beschikt over een ruim assortiment ligbaden, zowel met als zonder whirlpool. Daarnaast zijn er ook inloopdouches, douchecabines en stortdouches opgesteld in verschillende prijsklassen. Als u echt wil genieten, kan RoKo ook Eago stoomcabines leveren. RoKo importeert deze stoomcabines, die in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Ook op het gebied van keuken-, douche-, bad- en wastafelkranen heeft RoKo verschillende merken en modellen.