Wooncentrum

Wooncentrum 2024-03-26T12:29:25+00:00

RoKo is gevestigd in ROKO Wooncentrum

Wieder 35, 1648GA de Goorn

info@roko.nl

0229-540517

In onze sfeervol wooncentrum gelegen op het industrie terrein Vredemaker Oost in De Goorn, gelegen naast Avenhorn en een paar minuten rijden van Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Alkmaar.

Wij bieden een compleet assortiment aan in:

  • Badkamer en Sanitair (ROKO)
  • Keukens, werkbladen en inbouwapparatuur (Keukenfavoriet)
  • Bedden, matrassen en linnengoed (Het Slaaphuys)
  • Vloeren (Vloerfavoriet)
  • Wandmeubelen en hangkasten ( Nuance )

5 ondernemers die de handen in één geslagen hebben op 3500 m2 met als resultaat een schitterend wooncentrum midden in West Friesland. Hoofdzakelijk werken wij met de beste merken tegen zeer scherpe prijzen, of het nu gaat om een boxspring, tuinset, hangkasten of een douchecabine u vindt het allemaal in wooncentrum ROKO

Zo worden er regelmatig partijgoederen ingekocht, werken we allemaal met een no nonsens mentaliteit en doen heel veel voor onze klanten om te zorgen dat u het verder verteld.

De koffie is gratis en het rondwandelen ook, geen snelle verkopers maar ondernemers die zelf het advies geven en heel veel vakkennis bezitten. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat u als klant adviezen krijgt die niets te maken hebben met een snelle verkoop maar een duidelijk advies op maat. Onze medewerkers geven u graag informatie en advies.
Deze site geeft u een eerste indruk om alvast in de sfeer te komen.
Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom.